Spalatoria Auto Jamaica

Spalatorii Auto Arad - Arad - Spalatoria Auto Jamaica reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spalatoria Auto Jamaica - Spalatorii Auto Arad.


jamaica    Spalatoria Jamaica din Arad va ofera servicii de spalat si curatat auto exterior, curatat, aspirat, lustruit si scos pete pentru interior dar si polish, pentru refacerea sau mascarea zgarieturilor din vopseaua autoturismului dumneavoastra.

    Locatia Spalatoriei Jamaica a fost aleasa strategic astfel incat, atat locuitorii orasului Arad, dar si cei care sunt in trecere, sa poata ajunge usor, locatia fiind situata pe una din arterele principale ale orasului, la cateva minute distanta de centru.

    Desfasurand o activitate care implica comunicarea directa cu clientul, angajatii spalatoriei Jamaica sunt amabili si respectuosi, gata sa va sara in ajutor oridecateori apelati la ei.

Produse si servicii

   Spalat Exterior

    Pentru spalare folosim un detergent hidrosolubil cu putere mare de spumare, ideal pentru curăţarea şi degresarea caroseriilor auto.Acesta este adecvat pentru toate tipurile de autovehicule si se utilizează în spălătoriile auto, manuale şi automate. Detergentul pe care il folosim curăţă în totalitate toate suprafeţele autovehiculului de murdărie, cum ar fi: noroi, praf, insecte. Protejează vopseaua şi nu atacă straturile de ceară.

Spalarea exterioara, consta in:

  • curatare
  • spalare
  • degresare
  • curatire ornamente

  Curatat Interior

   Aceasta operatie presupune aspirare interiorului, curatare mocheta, tapiterie, bord, plafon, portbagaj. Curatarea se face folosindu-se solutii active pe baza de apa, care nu afecteaza culorile materialelor. pentru tapiteriile din piele se foloseste balsam special, care revigoreaza pielea redandu-i aspectul initial suprafetele spalate (mocheta, tapiterie) sunt aspirate folosindu-se un aspirator special cu clatire care extrage surplusul de apa din material uscarea se face utilizandu-se o aeroterma de interior la finalul operatiunilor de cosmetica interioara, se trateaza restul suprafetelor (bord, ornamente) cu dressing-uri speciale pe baza de apa (care au o concentratie scazuta de substante chimice).

  Polish pentru zgarieturi

  Curatat/ spalat covoare

   Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul de nou al covoarelor si mochetelor dumneavoastra va recomandam o spalare si curatare periodica a covoarelor. Cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de serviciul nostru de spalat covoare si curatat covoare si mochete. Nimic mai simplu! Le aduceti la sediul curatatoriei-spalatoriei Jamaica din Arad. sau Sunati la telefoanele afisate pe site, unde un operator al spalatoriei-curatatoriei va prelua comanda dumneavoastra , acesta prezentandu-se la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru ridicarea covoarelor si mochetelor. Odata preluata, comanda dumneavoastra va fi dusa la sediul spalatoriei-curatatoriei Jamaica de unde in urma procesului de spalare / curatare covoare, acestea vor iesi ca noi.

Galerie foto