Şoferii sunt aşteptaţi la cea mai mare şi modernă spălătorie auto self service din Bistriţa. Spălătoria Jet POINT, pe strada Libertăţii, între showroom-ul Toyota şi ANL (lângă pasarelă), beneficiază, între altele, de 3 boxe pentru spălat exterior, o staţie pentru aspirare şi odorizare habitaclu. VEZI care e avantajul faţă de spălătoriile clasice:

Sistemul de funcţionare al spălătoriei este automat, iar clientul nu doar că economiseşte timp, ci şi bani. Avantajul faţă de spălătoriile clasice este că plăteşti în funcţie de cât de murdară este maşina ta.

Un alt aspect foarte important este faptul că spălătoria va funcţiona în regim non-stop.

Programul standard pentru exterior include prespălare cu presiune înaltă, spălare cu spumă activă, clătire cu ceară perlată şi clătire cu presiune. Procesul de spălare a maşinii durează cel puţin 2 minute.
  
Pentru eliberarea unui card este necesară introducerea unei sume minime de 10 lei, în acceptorul de bancnote, după care distribuitorul va elibera un card cu creditul aferent sumei plătite, credit pe care îl puteţi folosi în spălătoria Jet Point.

La eliberarea sau încărcarea cardului cu sume de peste 50 lei, veţi primi un bonus de reîncărcare de 10% din suma introdusă.

jet_400

sursa: bistriteanul.ro