Spalatorie Auto Interior Exterior - Tapiterii - Covoare Targoviste Curatare Tapiterie Auto Dambovita

Spalatorii Auto Targoviste - Dambovita - Spalatorie Auto Interior Exterior - Tapiterii - Covoare Targoviste Curatare Tapiterie Auto Dambovita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Spalatorie Auto Interior Exterior - Tapiterii - Covoare Targoviste Curatare Tapiterie Auto Dambovita - Spalatorii Auto Targoviste.


    Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate,recunoscute la nivel national. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode avansate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie.Spalatorie auto Targoviste

    Furnizorii nostri sunt firme renumite din tara si strainatate care ne ofera prin parteneriatul creat cele mai moderne solutii in tehnologia curateniei: aparatura, utilaje, solutii, accesorii si consumabile profesionale.

    Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostri. Cautam continuu sa vedem lucrurile flexibil, raspunzand cu promptitudine la solicitarile clientilor, pregatiti si in permanenta cu dorinta de a reusi sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

Produse si servicii

  • Spalare exterior + interior
  • Spalare motor
  • Curatari tapiterii
  • Polishare auto (vopsea, lustruire)
  • Polishare faruri,stopuri
  • Spalare covoareSpalatorie auto Targoviste

Galerie foto