Atunci cand ne achizitionam un lucru nou, tindem sa avem mai multa grija de el in primele saptamani si sa ne promitem ca il vom pastra in stare cat mai buna, o perioada lunga de timp. Insa, dupa o vreme, rutina zilnica ne face sa uitam de aceste “promisiuni” si sa neglijam aspectul curateniei si al ingrijirii. Asa se intampla cu masina personala. De multe ori, ne gasim in situatia in care ne aducem aminte ca trebuie sa o ducem la o spalatorie auto, unde se folosesc detergenti auto profesionali, dar nu avem timp.

Detergenti auto profesionali, ideali pentru inlaturarea urmelor de murdarie

Chiar daca suntem atenti sa curatam masina cat mai bine acasa, o spalatorie auto care foloseste detergenti auto profesionali ne scoate, adeseori, din impas. Aici, se folosesc articole de menaj pentru curatarea eficienta a masinii dvs., aici intrand acele perii auto special pe care le-ati mai intalnit.

  • Un detergent auto extrem de eficient in lupta cu murdaria este cel cu aplicatii multiple. Acesta nu are un singur tip de utilizare, ci se poate folosi atat pentru inlaturarea reziduurilor, cat si pentru degresarea tapiteriilor si a mochetelor auto.
  • Detergentul auto special creat pentru curatarea covoarelor, tapiteriilor si mochetelor este foarte important, deoarece cu el se va curata interiorul masinii, un loc destul de greu de curatat, daca nu se folosesc solutii speciale.
  • La spalatorie, se folosesc detergenti auto profesionali pentru geamuri si parbrize. Cu acestea se curata in mod eficient geamurile masinii, pentru ca tu sa ai intotdeauna o vizibilitate perfecta.
  • Pentru exteriorul masinii, exista detergent auto cu concentratie potrivita, astfel incat sa nu mai ramana nicio urma de murdarie.
  • Sa nu uitam de odorizantele auto, al caror rol este de a raspandi un miros placut si de a absorbi mirosurile neplacute existente in masina dvs.

car_wash2

Cat de des trebuie folositi detergentii auto profesionali?

Daca este sa ne gandim la cat de repede se murdaresc scaunele auto, ne dam seama ca avem nevoie de niste detergent auto de calitate, care sa curate eficient si curatenia sa reziste, cat mai mult timp. Altfel, lipsa de timp si costurile ridicate ale unor detergent, ne vor descuraja complet. Inainte de toate, este indicat sa pastram curatenia, pentru a avea mai putin de munca si pentru a economisi bani. Aveti grija, atunci cand urcati in masina, sa aveti incaltamintea cat mai curata posibil. Chiar daca se curata, murdaria uzeaza, in timp, covorasele si podeaua. Unele haine pot, si ele, sa lase urme neplacute pe tapiteria scaunelor, mai ales blugii, cu care puteti sa va “colorati” scaunul bej in albastru.

Asadar, atunci cand masina dvs. incepe sa prezinte urme de murdarie sau mirosul neplacut este persistent, este cazul sa apelati la serviciile unei spalatorii care foloseste detergent auto profesionali, de buna calitate. Acestia nu altereaza materialele din care sunt fabricate diverse parti ale masinii, in special tapiteria din piele, si va asigura curatenia si prospetimea pe o perioada mai lunga de timp.

sursa: paginadeonline.ro