Protectia pe termen lung a vopselei masinii reprezinta o provocare pentru orice sofer. Intrucat nimeni nu isi permite sa arunci o caruta de bani pe revopsirea automobilului, procedeu ce ii scoate din buzunar peste 1000 de euro, soferii aleg adesea sa fie precauti si sa apeleze periodic la solutii de protejare si protectie a vopselei. Ei bine, detergentii auto profesionali joaca un rol important in intrega schema de intretinere a elementului care scoate masina din anonimat – vopseaua.

Locul detergentilor auto profesionali in schema intretinerii vopselei

detergenti auto

Ei bine, pentru a explica mai bine intreaga schema, iti detaliam urmatoarele:

  • Inainte de a trece la treaba, trebuie sa umezesti exteriorul masinii cu un jet de apa
  • Ulterior folosesti un detergent auto special pentru masina. Acesta are atat rolul de a proteja vopseaua masinii datorita compozitiei sale adecvate, cat si rolul de a curata in intregime pana si cele mai dificile pete de pe caroserie
  • Folosesti buretele pentru a intinde spuma produse de detergentul auto, freci usor, prin miscari circulare intreaga caroserie
  • Clatesti cu apa din abundenta
  • Dupa care poti repeta operatiunea, trecand direct la etapa de spumare.

Detergentii auto profesionali joaca un rol important in etapa de curatare si protectie a vopselei caroseriei, tocmai de aceea este recomandat sa nu ii folosesti pe cei casnici, intrucat acestea detin particule ce pot produce zgarieturi fine.

*** Vopseaua poate fi de deteriorata chiar si atunci cand masina pur si simplu este stationata, praful si diferitele tipuri de pete agasand compozitia acesteia. Pentru a evita toate aceste lucruri este recomandat sa speli periodic masina cu detergenti auto profesionali pentru a indeparta toate tipurile de murdarie prezente pe caroserie!

Detergentii auto nu se gasesc doar la spalatoriile auto!

detergent auto

Daca ai de gand sa folosesti detergenti auto, nu trebuie sa mergi neaparat cu masina ta la spalatorie. O poti curata chiar tu daca ai locul necesar pentru aceasta activitate! Tot ce trebuie sa ai la indemana sunt detergentii auto profesionali pe care ii poti comanda online de pe dacris94.ro! Aici vei gasi cele mai bune preturi de achizitie, motiv pentru care iti poti mentine masina intr-o stare optima de prezentare.

Sfat pentru soferi – nu alegeti sa curati caroseria masinii cu diferite tipuri de carburant ( am mai auzit aceste presupuse trucuri), intrucat nu veti face decat sa matuiti textura vopselei! In cazul in care, din motive diverse, pe caroseria masinii au picat picaturi de benzina sau motorina, folositi imediata apa si detergent auto pentru a indeparta rapid carbunatul!

 

sursa: bunedestiut.ro