Prespalare 

Are rolul de a curate stratul superficial de murdarie si de a “inmuia” materiile depuse pe suprafata lacului si a elementelor de caroserie.

   Degresare caroserie/jante 

Efectuata cu o solutie concentrata care ataca si dezlipeste in profunzime depunerile existente, astfel incat procesul final de spalare sa fie complet.

   Eliminare insecte/materii organice 

Utilizeaza solutii profesionale specifice, ce ataca si dizolva materiile organice (insecte, polen, etc) ce se depun la viteze mari si interationeaza cu lacul de protectie producand suprafete matuite in timp daca nu sunt eliminate constant si cu solutiile corespunzatoare.

   Aplicare spuma active 

Procesul de curatare completa a exteriorului masinii cu o solutie alcalina ce actioneaza in profunzime pe toate suprafetele externe ale caroseriei, eliminand 99% din murdaria depusa.

   Spalare cu apa 

Eliminarea sub jet de apa a solutiei si depunerilor de pe suprafata masinii, pastrand intact aspectul final, fara a-i crea zgarieturi superficiale sau microfisuri

   Ceruire lichida 

O solutie aplicata la finalul procesului de spalare ce sigileaza microfisurile existente si confera o protective de scurta durata elementelor de caroserie, eliminand in mare parte efectul electrostatic ce atrage in timp depunerile de mizerie pe suprafetele caroseriei.

   Spalare finala 

Curatarea finala prin care aspectul exterior devine impecabil.

   Stergere/Uscare 

Se face cu ajutorul unor turbosuflante ce elimina o mare parte din apa reziduala sau prin eliminarea sa cu ajutorul unor materiale foarte delicate (lavete din piele naturala sau sintetica foarte fina si lavete din microfibra ce nu afecteaza mechanic suprafetele sterse/uscate)

   Pentru toate aceste etape ce pot fi aplicate complet sau partial in functie de gradul de murdarie al caroseriei, solutiile utilizate fac diferenta atat pe termen scurt, cat mai ales pe termen lung.