De ceva vreme in Romania au aparut spalatorii auto la domiciliu care iti asigura o curatire a automobilului fara ca acesta sa fie nevoit sa paraseasca parcarea.

     Persoanele care isi pretuiesc timpul pot apela de acum inainte la serviciul de Spalare in parcare. Acest este un concept de spalatorie auto la domiciliu si reprezinta posibilitatea intretinerii cosmetice a masinii in locul in care aceasta este parcata.            Echipele mobile vor merge la masina dumneavoastra si o vor face stralucitoare!

     Rapid si eficient ! Fara timp pierdut la spalatoria auto! Fara stresul din trafic! Fara "atentii" la spalatori!  

FOLOSIM SOLUTII DE INALTA CLASA

      Pentru ca masina ta sa arate ca noua,folosim solutii special create pentru a readuce la viata vopseaua masinii tale.La fiecare spalare cu aceste solutii,vopseaua capata un nou strat(pelicula) de protectie , ce va rezista mai mult timp asupra agentilor externi ce dauneaza vopselei.

TOTUL ESTE 100% ECOLOGIC

      Tehnologia waterless permite spalarea masinii tale fara apa,detergenti,furtun,etc. Cu solutia special creata sa protejeze mediul inconjurator,si cu lavetele speciale care retin murdaria si o izoleaza,masina ta iese perfect curata ,fara a folosi nicio picatura de apa.