spuma_activa_400   Cele mai multe splatorii auto din Romania folosesc spuma activa pentu curatarea exteriorului autoturizmelor.

   Analizand sfaturile clientilor si produsele care sunt folosite de ei am selectat cateva produse de la diferite firme producatoare de solutii pentru curatatea interiorului.

   Spuma Activa Clean-Clean  SUPER TOP WASH

    Datorită compoziţiei speciale, se poate aplica in mai multe moduri: pulverizare, spumare, în dozatoarele instalaţiei de spălare şi ca agent de prespălare în caz de spălare sub presiune. La vehiculele foarte multa murdarie, rata de diluţie este de aproximativ 35 ml la 1 litru de apă (diluţie 1:30). Pentru spălări uşoare o diluţie de 20 ml la 1 litru de apă (diluţie 1:50) este suficient.

  Pasul I- Pulverizare: Produsul se poate dilua înainte de utilizare cu apă în raport de 1:30 până la 1:50 (funcţie de gradul de murdărie) şi se aplică pe caroseria automobilului, sub forma unei spume dense şi persistente, cu ajutorul unei lance speciale de generat şi aplicat spumă, racordată la o pompă de apă sub presiune. Produsul se aplică prin pulverizare de jos în sus. Spuma rezultată se lasă să acţioneze 2-3 minute după care se clăteşte cu multă apă sub presiune. Murdăria depusă pe caroserie, este îndepărtata rapid şi eficient fără a interveni cu buretele sau peria.

  Pasul II - Ca agent de prespălare în cazul spălării sub presiune: Diluaţi 1 până la 2 litri de spumă activă în 10 litri de apă. Potriviţi dozajul (functie de gradul de murdărie) între 0,5% - 2% la capătul pulverizorului. Din cauza folosirii unei cantităţi mari de apă la spălare la înaltă presiune, această metodă de spălare este mai puţin efi cientă decât metoda prin pulverizare, cu toate că spumă activă ajută ca agent de prespălare.

  Pasul III - În dozatorul instalaţiei de spălare: Instalaţiile de obicei conţin o pompă de dozare. În acest caz puteţi folosi nediluat. Potriviţi pompa la diluaţie de 1-2% pentru pulverizare.

 

  SPUMA ACTIVA - strong wash

   Detergent de spălat exterioare monofazic forte.
   Monocomponent superconcentrat care egalizează în rezultat cele mai bune bicomponente. Elimină murdăria de praf şi pete depozitate pe mijloacele de transport fără folosirea mânuşilor sau periilor. Indicat pentru curăţarea maşinilor, containerelor, perdelelor, cortinelor, mijloacelor grele şi maşinilor de teren.
   Instrucţiuni: şpriţuiţi soluţia de jos in sus pe suprafeţe reci, clătiţi în mod abundent, evitaţi contactul prelungit cu aluminiul şi aliajele lui.

   Diluare: 

  • 1:70/100 pentru prespălare
  • 1:40/70 pentru perdele, roţi, cortine
  • 1:8/15 motoare şi buldozere
  • 1:50/60 degresare industrială

  Conţine tensioactivi anionici si nu ionici.
  Biodiegradabil 90%. 

 

KILAV EXTRA - Kimcar

   Super detergent fara frecare pentru exterior auto,cisterne,camioane,barci

   Diluatie 1 : 50-80