spalatorie auto    De cele mai multe ori noi, conducatori auto, incercam sa intretinem curatenia atat in interiorul automobilului cat si la exterior. Iar de multe ori aceste operațiuni sunt realizate de catre personalul de la spalatoria la care de obicei apelati pentru a realiza aceste servicii pentru dumneavoastră.

    Dar oare v-ați gandit la masina dumneavoastra inainte de a o duce la o spalatorie auto?

    Va spun asta pentru ca nu de multe ori persoanele care lucreaza la aceste spalatorii nu isi dau interesul pentru ca automobilul dumneavoastra sa fie atent ingrijit.

    Nu se intampla des dar uni dintre noi incercam sa parcurgem aceasta operatiune de spalare a masini personale, acasa.

    Pentu a nu va aventura in acest proces fara a fi pregatiti va putem sfatui in a cumpara cateva produse pentru a va face viata mai usoara in curățarea automobilului dumneavoastra.

1. O galeata unde puteti dilua samponul auto intr-o cantitate de apa specificata de producator.  Atentie la cantitățile specificate de producator, unele solutii pot fi acide intr-o anumite cantitate.

2. Doi bureti pentru a putea curata masina, pentru ca jetul de la sine nu este intodeauna de ajuns.

3. O laveta speciala pentru stergerea picaturilor de apa de pe caroserie.

4. O perie auto pentru spalarea jantelor.

5. O alta laveta pentru curatarea geamurilor automobilului.

6. Sotulii pentru o curatare eficienta, solutii special create pentru automobil pentru a proteja vopseaua. Nu incercati sa folositi detergenti casnici sau solutii nediluate.

spalatorie auto