Flash Cristal Spalatorie Auto Interior Exterior Oradea Curatare Tapiterie Auto Bihor

Spalatorii Auto Oradea - Bihor - Flash Cristal Spalatorie Auto Interior Exterior Oradea Curatare Tapiterie Auto Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Flash Cristal Spalatorie Auto Interior Exterior Oradea Curatare Tapiterie Auto Bihor - Spalatorii Auto Oradea.


   Spalatoria auto Flash si-a inceput activitatea inca din anul 2000, cu scopul de a realiza la cel mai inalt nivel de calitate, lucrari de spalat auto interior si exterior, cosmetica auto, polish auto, polish faruri, spalat motor, curatat tapiterie pentru autoturisme , jeep-uri, microbuze si cap tractor, curatare instalatie clima (aer conditionat),spalat covoare si mochete, precum si alte lucrari de intretinere si detailing auto.

    Astfel solutiile si materialele folosite in executarea lucrarilor poarta eticheta celor mai renumite firme din domeniu, cum ar fi :

 • 3M;
 • Sonax;
 • Mafra;
 • Meguiar"s etc.

    Spalatoria dispune de 2 puncte de lucru (2 boxe ) pentru lucrari uzuale si o boxa care este dedicata lucrarilor speciale de cosmetica si detailing auto pe baza de programare.

   Program:spalatorie_auto

 • Luni.........8 - 20
 • Marti........8 - 20
 • Miercuri....8 - 20
 • Joi............8 - 20
 • Vineri........8 - 20
 • Sambata...8 - 20
 • Duminica...9 - 15   

   Portofoliul de lucrari :

 • Spalat auto exterior;
 • Spalat auto interior;
 • Spalat motor;
 • Curatat tapiterie textila;
 • Curatat tapiterie piele;
 • Polish profesional;Flash Cristal Spalatorie Auto Oradea
 • Polish faruri;
 • Curatat abtibilde, stikere;
 • Curatat stropi bitum si rasina de copaci;
 • Curatat instalatie clima, aer conditionat;
 • Curatat rezervor motorina cap TIR;
 • Curatare jante auto;
 • Tratament pentru tapiterii din piele;
 • Tratament pentru plastice si anvelope;
 • Spalat covoare;
 • Curatat tapiterie scaune si canapele pentru persoane fizice, restaurante, hoteluri, sali de nunti.

   Lucrarile de curatat tapiterie si polish se fac pe baza de programare la numarul de telefon 0744 687 756.
   Pentru lucrarile uzuale de spalat auto, masinile vor intra in boxe la spalat in ordinea sosirii.
   Pentru clientii care doresc programare la o anumita data si ora ii rugam sa ne contacteze la numarul de telefon - 0744 687 756.

 spalatorie_auto_oradea_400

Produse si servicii

   

   Spalatoria auto Flash va ofera urmatoarele servicii de spalatorie- curatatorie:Flash Cristal Spalatorie Auto Oradea

   Spalatorie auto: 

   Curatat abtibilde, stikere si lipici de pe caroserie;   

   Curatat instalatie clima, aer conditionat;

   Curatat jante auto si elemente din aluminiu;

   Curatat rezervor motorina cap TIR;

   Curatat tapiterie scaune si canapele pentru persoane fizice, restaurante, hoteluri si sali de nunti;

   Curatare bitum si raisna de copaci:

   Curatarea stropilor de bitum, rasinilor de copaci si urmelor lasate de insecte pe caroserie. In urma deplasarilor cu autovehiculul pe drumuri la care se executa lucrari de asfaltare, pe partile exterioare ale auto se depun stropi de bitum care pe langa aspectul urat are si un efect nociv asupra lacului si vopselei.
   De asemenea pe autoturismul care stationeaza sub copaci, in anumite perioade ale anului, se depun stropi de rasina care daca nu se inlatura la timp, sub actiunea soarelui se vor impregna in stratul de lac , suprafata avand un aspect rugos , neplacut. De aceea in cazul aparitiei oricarei din cele doua situatii este necesar inlaturarea cat mai repede a acestora.
   Pentru acest lucru se folosesc agenti de curatare speciali care au proprietatea de a dizolva stropii de bitum si rasini fara a afecta calitatea suprafetelor exterioare ale autovehiculelor.
   Pulverizarea acestor solutii speciale se face numai dupa ce suprafetele afectate au fost in prealabil spalate.

   Spalat auto exterior   

   Ceara lichida protectoareFlash Cristal Spalatorie Auto Oradea

   Datorita faptului ca spuma activa are un efect mai agresiv (fata de sampoanele clasice aplicate manual cu buretele), este recomandat ca dupa limpezire autovehiculul sa fie supus operatiei de ceruire.
   Ceara lichida protectoare se aplica prin pulverizare pe suprafetele exterioare ale autovehiculelor, formand un film protector fata de agentii atmosferici si chimici.   

   Spalatul exterior presupune

   - Pulverizarea tuturor suprafetelor exterioare ale autovehiculului cu spuma activa, care este un detergent concentrat cu actiune polivalenta ce dizolva si inlatura murdaria depusa;
   - Dupa pulverizarea cu spuma, autovehiculul este limpezit cu apa folosindu-se un aparat cu jet de inalta presiune, iar apoi este sters cu lavete speciale.

   Lucrari executate in Spalatoria auto Flash:

    Spalat exterior:
   - Autoturisme;
   - Microbuze;
   - Jeep-uri;
   - Autoutilitara;
   - Cap tractor;
   - Camion;
   - TIR.

   Spalat auto interior

   Spalat motor Flash Cristal Spalatorie Auto Oradea

   Tratament pentru elemente din plastic si cauciuc

   Cosmetica auto - Polish auto

   Curatat guma de mestecat lipita pe scaune, mocheta, etc.   

   O situatie neplacuta intalnita tot mai des este guma de mestecat lipita pe scaune, mochete sau alte tipuri de suprafete.
   Unii clienti ne-au confirmat aparitia unei astfel de situatie si acasa pe covor, pe scaune si canapele de piele . Apeland la serviciile noastre aveti garantia rezolvarii problemelor de acest tip.
   Pentru inlaturarea resturilor de guma ramase in textura materialelor (textile sau piele), folosim o solutie care contine agenti chimici speciali ce dizolva aceste resturi fara a afecta calitatea materialelor. Dupa inlaturarea in totalitate a acestor reziduri , suprafata va fi supusa operatiei de ,,curatare tapiterie " , in final obtinandu-se rezultatul dorit si anume o suprafata curata ca noua.

   Curatat tapiterie din piele:   

   Cosmetizarea interiorului unui autovehicul presupune executarea unor succesiuni de lucrari in scopul indepartarii petelor, murdariei si mirosurilor neplacute acumulate de-a lungul timpului in diferite tipuri de materiale , protejarea acestora , in final obtinindu-se un aspect placut ( de nou ) , ce confera o stare de confort si multumire proprietarului.
   Daca tapiteria este din piele , pentru curatarea acesteia trebuie sa se foloseasca numai solutii speciale destinate curatarii pielii si lavete cu microfibre . Dupa curatare este obligatoriu tratarea suprafetelor cu crema hidratanta si un balsam special care este absorbit in piele redandu-i elasticitatea si protejind-o impotriva deshidratarii .
   Aceasta operatie ( tratarea cu balsam ) se recomanda sa se efectueze periodic pt. mentinerea indelungata a aspectului si calitatilor suprafetelor din piele .
   De asemenea toate suprafetele din plastic si cauciuc dupa ce au fost curatate vor fi tratate cu solutii care previn fenomenul de ,,imbatranire" si redau acestor suprafete aspectul de ,,nou ".
   Obtinerea unor rezultate bune este conditionata atat de folosirea unor aparate si produse profesionale specifice fiecarui tip de material, cat si de meticulozitatea cu care operatorul executa lucrarile.   

   Curatat tapiterie textila:Flash Cristal Spalatorie Auto Oradea

   Cosmetizarea interiorului unui autovehicul presupune executarea unor succesiuni de lucrari in scopul indepartarii petelor, murdariei si mirosurilor neplacute acumulate de-a lungul timpului in diferite tipuri de materiale , protejarea acestora , in final obtinindu-se un aspect placut ( de nou ) , ce confera o stare de confort si multumire proprietarului.
   Curatarea tapiteriei textile se realizeaza parcurgand mai multe etape si anume :
   - aspirarea tuturor suprafetelor ce urmeaza sa fie supuse curatarii;
   - indepartarea petelor de grasimi, suc etc, folosid solutii speciale;
   - samponarea tuturor suprafetelor textile;
   - perierea lor folosind perii cu parul moale;
   - extractia si limpezirea, utilizand un aspirator special de lichide care pulverizeaza apa pe suprafata si imediat o aspira impreuna cu solutia si impuritatile dizolvate;
   - uscarea tuturor suprafetelor curatate.

   Dupa limpezire este foarte important ca toate suprafetele textile sa fie bine uscate, in caz contrar existand riscul de a aparea mirosuri neplacute datorita formarii mucegaiurilor.
   Pentru realizarea acestor operatii se folosesc : lavete cu microfibre,perii, pensule, pompe pentru difuzarea solutiilor, compresor de aer si un aparat special de curatat tapiteria cu injectie-extractie.
   Toate suprafetele din plastic si cauciuc dupa ce au fost curatate vor fi tratate cu solutii care previn fenomenul de ,,imbatranire”, protejaza impotriva razelor U.V. si redau acestor suprafete aspectul de ,,nou”.
   Obtinerea unor rezultate bune este conditionata atat de folosirea unor aparate si produse profesionale specifice fiecarui tip de material, cat si de meticulozitatea cu care operatorul executa lucrarile.

   Polish auto - detailing auto   

   Spalat covoare 

 

Flash Cristal Spalatorie Auto Oradea

   Spalat covoare, carpete si mochete

   Spalarea covoarelor si mochetelor presupune parcurgerea urmatoarelor etape : aspirare, spalare, centrifugare, uscare, periere si parfumare. Obtinerea unor rezultate de exceptie si al unui aspect impecabil este posibil folosind atat detergenti si solutii specifice cat si aparate profesionale. 

   Spalatorie profesionala de covoare SAU spalat acasa   

   Acasa: echipamente neadecvate, detergenti si solutii de calitate mediocra , metode improprii de uscare , efort fizic intens cu rezultate nu tocmai satisfacatoare.

   Spalatorie profesionala de covoare: experienta si seriozitate, echipamente si tehnologii profesionale, detergenti si tratamente de calitate, stoarcere si uscare corespunzatoare.


   Alegerea e a dumneavoastra!

Galerie foto