Reifen Cristian Spalatorie Auto Interior Exterior Zalau Curatare Tapiterie Auto Salaj

Spalatorii Auto Zalau - Salaj - Reifen Cristian Spalatorie Auto Interior Exterior Zalau Curatare Tapiterie Auto Salaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reifen Cristian Spalatorie Auto Interior Exterior Zalau Curatare Tapiterie Auto Salaj - Spalatorii Auto Zalau.


    Calitatea serviciilor reprezinta trasatura principala pe care societatea noastra isi bazeaza activitatea. Dispunem de personal calificat in domeniu si folosim tehnologii avansate,recunoscute la nivel national. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, fabricate in Uniunea Europeana, respecta normele acestora, si tindem ca prin implicarea noastra, prin metode avansate, sa oferim servicii la standarde europene pentru firme de curatenie.Spalatorie Auto Zalau

    Furnizorii nostri sunt firme renumite din tara si strainatate care ne ofera prin parteneriatul creat cele mai moderne solutii in tehnologia curateniei: aparatura, utilaje, solutii, accesorii si consumabile profesionale.

    Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostri. Cautam continuu sa vedem lucrurile flexibil, raspunzand cu promptitudine la solicitarile clientilor, pregatiti si in permanenta cu dorinta de a reusi sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

 

    La spalatoria noastra in afara de faptul ca de masina dumneavoastra se ocupa echipa noastra experimentata, beneficiati si de avantajul de a servi o cafea sau un suc in barul din incinta acesteia si de a va conecta la internet in timp ce asteptati finalizarea operatiunilor de spalare si curatare a autoturismului.

     Spalatoria Auto este deschisa NON STOP!

Produse si servicii

  • Spalare exterior + interior
  • Spalare motor
  • Curatari tapiterii
  • Polishare auto (vopsea, lustruire)
  • Polishare faruri,stopuri
  • Spalare covoareSpalatorie auto Zalau

Galerie foto